Yimor D.O.O. Domaljevac

Yimor D.O.O. Domaljevac je porodična firma familije Oršolić. Osnovana je 1988. godine i tada je bila jedna od prvih veleprodajnih firmi u BiH. Firma posjeduje veleprodaju i 36 maloprodajnih objekata na području Posavskog Kantona, Brčko Distrikta, Žepča, Tuzle, Maglaja, ZD kantona. Trenutno zapošljava preko 300 radnika.

 YIMOR

 

Direktor firme je Zlatko Oršolić, sin Josipa Oršolić, jednog od osnivača firme. Firmu su osnovala braća, Josip, Iljo i Mato Oršolić i iz toga proizilazi i ime firme, od prvih slova njihovih imena i dva slova prezimena.

YIMOR

Firma nastavlja i dalje da se širi, planiramo uskoro otvaranje još jednog prodajnog objekta u Lukavcu. Cilj nam je konstantan razvoj i u budućnosti, uz širenje, primjenu novih tehnologija i trud svih naših zaposlenika. Imamo vlastitu proizvodnju nekih artikala, pakirnicu, imamo artikle za koje smo zastupnici, imamo cijene prihvatljive za svaki džep i to nas čini konkurentim na tržištu. Posebno smo ponosni na našu robnu marku Classy koja je poznata po kvalitetu i pristupačnoj cijeni. Od Classy proizvoda imamo rižu, biskvite, petit keks, ribu, kafu, mlijeku, pavlaku, jogurt, majonezu, carsko povrće i još ponešto. Redovno izdajemo akcijske kataloge gdje kupci mogu naći artikle po sniženim cijenama.

YIMOR

Trudimo se da obezbijedimo konstantnu zastupljenost naših artikala u maloprodajnim objektima uz najviši nivo usluge, da kupci dolaze u objekte gdje su radnici profesionalni a atmosfera ugodna. Takođe uvodimo nove artikle u asortiman gledajući potrebe i zahtjeve kupaca.

YIMOR

YIMOR

May 29, 2020

RECENZIJA: Amazfit Stratos 3

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baBudućnost na zglobu?

Proizvođač Huami pod vodstvom Xiaomi kompanije predstavio je novi sportski sat – Amazfit Stratos 3.

May 29, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy M20

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baPostoji par stvari koje bi trebali znati ako se odlučite za kupovinu Samsung M serije.
Prvo ne očekujte puno od ovog uređaja. Samsung je lansirao M20 na tržište kako bi se mogao natjecati sa Xiaomi-evim budžet telefonima.
Galaxy M20 nema Amoled panel, ali svjedno nudi oštar i živopisan prikaz boja.

May 29, 2020

RECENZIJA: OnePlus 7

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUređaj koji je živi dokaz da su telefoni drugih kompanija precijenjeni.
OnePlus 7 je telefon velikih dimenzija, nešto veći i teži od Samsung Galaxy Note 9. Ako ste od onih korisnika koji su navikli na veće telefone, nećete imati problema, a ako ste ipak od onih koji vole imati kompaktnije uređaje u ruci, izazivam vas da probate.

May 28, 2020

RECENZIJA: Pametni sat - Amazfit GTS

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baPametni sat koji svojim izgledom podsjeća na Apple watch, što ne vidim da je mana. Većina je „zaluđena“ tim izgledom.
Amazfit vam dolazi od kompanije Huami, koja je pod krovom kineskog giganta Xiaomi.
Ovo je pametni sat koji je dizajniran da izdrži svakodnevno nošenje i fitness aktivnosti, a pri tome da ostane „svjetlo“ na zglobu.
Displej štiti Corning Gorilla Glass 3, AMOLED displej rezolucije 348 x 442 koji vam pruža jasan prikaz sadržaja. Sa bočne strane nalazi se on/off dugme. Dolazi u standardnoj boji, sa mogućnošću varijacije boje remena širine 20mm.

May 28, 2020

RECENZIJA: iPhone 11Pro Max

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNema sumnje da je iPhone 11 Pro Max do „bola“ skup telefon. Na našim područijima za taj novac možete uzeti četverotočkaša da vas preveze od tačke A do tačke B. Ali isplati li se? Golf 2 ili Iphone 11 Pro Max?

Tu je OLED-ov ekran. To je nešto što prvo gledamo, na kraju i jedino, jer bez ekrana nema telefona. Dobro je imati ekran koji „paše“ očima i koji vam nudi taj efekat gledanja stvarnih stvari. Za mene koji sam prije koristio, a i dan danas se znam koristiti telefonima sa starim Retina mrežama, nema neke „boom“ razlike. Sigurno ne mogu reći da OLED displeji nisu bolji, da ne slušam toliko o „pikselima po inču“, vjerujem da moj mozak ne bi znao napraviti razliku.

face