PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Novo na tržištu: Tops Ananas – najslađi okus ljeta!

Agrokomercov brend Tops velikokladuške prehrambene industrije AC Food plasirao je na tržište svoj novi ukus sa ananasom, prvi te vrste na tržištu biskvita.  Sa porukom “Najslađi okus ljeta – Tops Ananas!” ovo limitarno izdanje najprodavanijeg domaćeg biskvita ponuđeno je u većoj gramaturi, slasnije i deblje, sa jednim biskvitom više u pakovanju.

 

“Ranije smo najavljivali inovacije kada je riječ o brendu Tops. Ovo je jedna od njih, a nastala je u cjelosti u odjelu za razvoj naše kompanije. Novi okus nastao je na osnovu istraživanja tržišta koje nam je pokazalo da bi ananas bio novost i najbolji izbor. Nema ga u kategoriji biskvita i pokazao se kao izvrsna kombinacija sa čokoladom. Ubijeđeni smo da će Tops Ananas biti apsolutni hit ovog ljeta”, izjavila je Selma Jusufović brand manager u kompaniji AC Food.

Podravka i Vegeta

Iz AC Fooda najavljuju nove proizvode i to ne samo u kategoriji biskvita nego i ostalim kategorijama koje se nalaze u portfoliu, “novitete na nivou kompanije očekujemo već u drugoj polovici 2018”, kaže se u saopćenju za javnost.

Zanimljivo je da su osim domaćeg već pozitvino reagirala neka strana tržišta, tako da će se prve količine novog Topsa uskoro naći na policama švedskih marketa, navodi se u saopćenju za javnost kompanije AC Food u kojoj se proizvode Agrokomercovi brandovi u Velikoj Kladuši.

Tops spada u najpopularnije biskvite ove vrste u regiji, a želatin koji se nalazi u Topsu je biljnog porijekla. Sva proizvodnja u ovoj kompaniji je certificirana HACCP i HALAL standardima.

Agrokomercovi pogoni su jedini u regiji koji posjeduju potrebne mašine za proces proizvodnje kakao putera i kakao praha iz kojih se pravi preljev za Tops Ananas.

Sve novosti vezane za ovaj poznati brend možete pratiti na FB fun page-u https://www.facebook.com/tops.biskvit/

face